Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Diskuze k článku: Závěrečný pohled na Invex
10.10.2003, Štěpán Mrázek, článek
V závěrečném ohlédnutí za Indexem jsme dali dohromady názory redaktorů Světa hardware a přinášíme vám je v ucelené podobě. Pokud se vám zdají moc kritické, pak věřte, že já osobně jsem se ještě hodně krotil! V průběhu výstavy jsem se místy smál a místy nechápavě kroutil hlavou.
Ficha (1) | 13.10.200320:17
Po 2 hodinách mě to přestalo bavit tak jsem šel s kolegama sbírat houby........bylo to efektivnější využití času :­-­)­))
Odpovědět0  0
Venca12_shw (5) | 13.10.200310:55
Jo jo, jen bych dodal

-show,...Jestli se Invex začne orientovat směrem k teenagerům, tak si rozhodně na popularitě u odborné veřejnosti, protože, kdo by chtěl překračovat davy děcek.

Tím pádem začne ještě více upadat ­"profesionální­" zaměření veletrhu a zůstane z toho velterh her,...jo jenže učitelé dětem nezprostředkují zájezd ze školy na veletrh her, že ? takže ty tuny dětí co se přijely na Invex podívat ze školy najednou zmizí, a zbute tam pouze malá skupinka hráčů a to by pro BVV taky nebylo dobré.

-P2P Komunikace ? Jistě, to by bylo možná nejoptimálnější řešení, protože by přestaly jezdit děti a snad by se zvedla úroveň celého veletrhu. Ale ČR nemá tolik lidí, kteří by si jeli pokecat na Invex, tzn. málo vstupného, málo lidí, málo vystavovatelů.

-Účast ve stylu ? Tak tohle probíhlazo zhruba v letech 95­-98 a od té doby to pomalu, ale jistě upadá a oživit to asi nepůjde.

PRO ZAJÍMAVOST SI PŘEČTĚTE OFICIÁLNÍ ZÁVĚREČNOU ZPRÁVU BVV, OHLEDNĚ KONÁNÍ INVEXU,...Z pohledu návštěvnosti se řadí mezi 4 největší obrovské veletrhy :o­) cha cha cha ­(a kdopak vám přidává na statistikách :o­)

http:­/­/www.bvv.cz­/i2000­/Akce­/b­-inv.nsf­/WWWAllPDocsID­/BEXP­-5S7EZ8?OpenDocument&LANG=CZ&NAV=1&ID=0
Odpovědět0  0
Zdeněk Michálek (284) | 11.10.200318:26
Na rozdíl od ostatních bych to možná neviděl až tak kriticky. Otázkou je CO se vlastně od Invexu očekává:

- show ? pak má ještě hodně co dohánět ­- Game Hall je dobrou předzvěstí, chtělo by to ale ještě hoooodně přidat, aby se Invex stal poutním místem hlavně pro teenagery. Otázkou je zda produkce tohoto typu bude chtít vůbec někdo zaplatit tak, aby BVV z toho něco měly ­- a hlavně pro kolik procent vystavujících právě tito zákazníci budou tou správnou cílovkou

- prvotní nabídka výrobků a služeb ? to vidím čím dál více bledě, je čím dál nesrovnatelně pohodlnější místo dlouhého chození se podívat na web a vybrat si. co mě zajímá

- účast ve stylu ­"na webu jste si nás našli, tady se podívejte v reálu­" ? Jo, tenhle způsob prezentace by mohl být čím dál výraznější.


- ­"person to person­" komunikace ve stylu pavilónů G2 a jim podobných, neboli ­- přijďte k nám do jednací kóje, výrobky netřeba představovat, je třeba komunikovat ­- a kdy jindy se všichni sejdeme na jednom místě ? Ano, ano a ještě jednou ano, to se mi líbí. Na druhou stranu ­- to se BVV moc líbit nebude, k tomu stačí malinkatý stáneček nebo kóje za malinko peněz ­- a co ukazovat davům..

Vím, takhle podáno je to kruté zevšeobecnění, chtěl jsem jen říct že pohledy na ­"úpadek­" můžou být různé.
Odpovědět0  0
Entony (3) | 10.10.200323:49
Už vím, kde byla ta P4. . .
Odpovědět0  0
Entony (3) | 10.10.200323:33
Můj názor, že letošní Invex je Nic­-Moc, mi vyvrátilo několik spolužáků se slovy typu: ­"Propadák­", ­"Bejvalo to lepší­", ­"Fakt o ničem­" atd. Prošel jsem všechny haly ­(většinu stánků­) a jak píše pan redaktor, nic netradičního a nic atraktivního tam nebylo ­(kromě těch hostesek, některé byly fakticky kusy pořádnýho matroše:­-­) Tu P4EE jsem nenašel, to mě mrzí a Linux Hall..? Takovýho tam něco bylo..? Jakej pavilon..? Nebyl třeba od středy zavřenej..? CO mě dost podstatně vadilo a žralo to asi každýho z Vás, byli ­"ti malí pidilidi­" ­- ty děti, ti rozkradači Cédéček, letáčků, ceníků a všeho možnýho, co brali všechno hned a třikrát, ikdyž jim to bylo na dvě věci, co se cpali všude a permanentně se strkali a dál už to nebudu rozebírat. Příští rok se asi budu moc přemlouvat, jestli tam pojedu a dám za to tu 500,­- co mě stál celej den ­(vstupné, doprava a ta velmi levná strava ­- klobása za 40,­- nebo rovnou za 400, :­-)
Odpovědět0  0
hrb (2) | 10.10.200322:07
Líbilo se mi tam víc než minulej rok, GameHall dobře pojatý ale jinak jako obvykle.Jenom mě natočila NOVA když evakuovali pavilon ,,B­" ,když tam někdo zavolal že je tam bomba.Dobře bylo pojatý i WifiHall, i když ty přednášky byly o ničem.Zavěrem bych tomuhle invexu dal malý + oproti minulejm létum.
Odpovědět0  0
andre_z (155) | 10.10.200321:40
No právě nebýt mobilů a projektorů jo a LCD a plazmových obrazovek tak by byl invex jenom poloviční. Vždyť jen s telefonem Nokia N Gage jsem se setkal v ­"každém­" pavilónu nejmíň dvakrát. Nový design myší??? Žádný nový design jsem tam pořádně nezahléd ­(Možná i z toho důvodu, že přes ty tlačící se děcka člověk neměl náladu se ani pořádně rozhlížet­) Tedy pominuli AQUA MOUSE v pavilonu A. To mne docela zaujalo, tedy spíše ani ne zaujalo jako spíše co už výrobci nevymyslí.
Odpovědět0  0
Ace7 | 10.10.200311:13
Nechci si delat reklamu. Nezlobte se na me, ale i kdyz mam taky ten prevazujici pocit, ze uroven Invexu s lety klesa ­(duvodem je trend trhu a prevazne nehorazne naroky provozovatele vystaviste­), vystavuji na nem firmy, ktere maji co nabidnout. A netyka se to jen designu novych mysi a slusnemu obrazu projektoru....
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.